Pages

Wednesday, August 4, 2010

budak usia 16 tahun leh kawen>>>?


Seriusly aku xdak nak kata kat sape2 pun…then bila terdengar topic nie pagi tadi, xberani nak tulis coz xkuar paper lagi dalam internet pun xkuar lagi. Aku cite sedikit sedutan pagi tadi diorang Tanya pendapat amy mastura…dia bagi ke anak dia kawen dalam usia 16 tahun…secara jujurnye ibu mana pun xnak anak dia kawen diusia tersebut, sebab zaman remaja datang sekali je dalam seumur hidup, masa umur tu dah tentu still belajar hingga keperingkat lebih tinggi dan Berjaya dalam kerjaya…baru kawen kan…semua ibu bapa harap cam2 kan.


Tapi kalau anak dia dah malas belajar n dok buat perangai, kawen lagi terbaik dari buat maksiat  then kalau ada orang masuk meminang dia bagi je. Nak tunggu pe lagi kan kalau cam2 kan…


p/s : tapi aku pelik sikit kenapa budak2 sekarang lebih advance dari usia….nanti aku buat satu en3 pasal ustaz gitau sebab pe jadi camni….disebabkan satu minuman ini………….air tin bergas…

1 comments:

♥ifa tasya♥ said...

boleh je kawen umur 16 .
ifa kawen umur 16 ape .
dah pregnant dah pown. tak de masalah pown.

Newer Post Older Post Home