Pages

Wednesday, July 14, 2010

terkejar2 tol

Pagi nie aku kalut tol, bingbos aku call tanya mana kitab yg fotostat kemarin, ada kat kedai lagi kitab tu, mana nak tau nak guna pagi nie. aku pun dengan pantasnye telah p ke kedai tersebut, selamat buka awal, yang penting aku ambik kitab tu, siap ke xsiap fotostat xkisah, sebab ustaz dah nak sampai, xdak kitab lak nak guna. nasib aku baik le depa dah siap fotostat...cuma lum siap baiding je. xpe aku tunggu sat depa buat. lepas dah siap aku terus antar umah bos aku. selamat aku pakai sopan arini, xlah segan jumpa ustaz. selalu depa p ngaji tempat lain, sekarang umah bos aku lak. rasenye sampai bulan pose kot ngaji kat umah bos aku. cam tahun2 lepas.


lepas dah settle antar kitab aku bergegas ambik mak aku lak, antar g kedai lak. aku memang le driver tetap mak aku. bukan curi tulang ek, dah gitau awal dh kat bos. lagipun xdak keja sangat nak buat kat office. so bos pun xkisah. 2pasal aku x cuba cari keja lain, sebab kat cini best....hehehhe....

0 comments:

Newer Post Older Post Home