Pages

Tuesday, July 13, 2010

ratu air mata...

aku dah sakit pale nie....time lunch tadi mak aku dok bagi pilihan lak.xtau nak bagi jawapan pe. makan sambil nangis 2 pasal  sakit pale. dah le aku ratu air mata, kadang2 benda yang xdak kaitan ngan  aku pun, aku dah nak sebak.apasal le ati aku cepat tersentuh. aku xsukanye macam nie. tu belum part mak aku paksa kawen g, baru suruh buat pilihan dah nangis. boleh x kalau xbuat pilihan?????    lain en3 aku cite pilihan pe....tapi mak aku harap aku ikut pilihan dia. aku nak ikut sape ek ati aku or my mum????

0 comments:

Newer Post Older Post Home