Pages

Wednesday, July 14, 2010

kenapa aku suka baca mjlh mingguan wanita




 majalah nie aku beli pagi tadi masa p ambik kitab yang aku fotostat, sambil menungu tu, aku dok membelek2 majalah, last2 aku beli majalah mingguan wanita nie. sebelum nie rajin gak dok beli, sejak ada blog nie baru kali nie aku beli. kiranye 2 bulan lebih aku xbeli majalah nie,  masa mula2 dulu aku ingat majalah nie untuk orang yang dah kawen je. sejak 4th lepas aku keja cni aku dah mula baca, sebab akak yg keja cini dulu tinggal majalah nie banyak kat office, aku pun baca le, rupa2 menarik majalah nie, macam2 ada bukan untuk yg dah kawen saje rupanya. semua lengkap le dalam majalah nie. setiap minggu sejak dulu aku xpernah mis beli. sampai umah aku dah penuh ngan majalah, siap bagi2 kat orang lagi, bila nak mengemas time raya.

aku paling suka baca dalam majalah nie kat bahagian nie info kita & psikologi, motivasi dan saranan, kewanitaan - wanita cemerlang, ibu tunggal berjaya, wanita & bisnes. semua yang dalam majalah nie semua best le. untuk bakal2 pengantin sesuai sangat baca, banyak  info leh dapat.



p/s : masa zaman remaja aku peminat majalah remaja, sekarang xremaja dah so baca majalah mingguan wanita lak. korang baca majalah pe lak ek?????

0 comments:

Newer Post Older Post Home