Pages

Tuesday, July 13, 2010

cari nahas tol..??

apa le budak2 nie main bola tepi jalan, dah le keta banyak time petang2 camni. aku dok heran apasal keta pakat dok behenti depan office aku, rupa2nye ada bola melintas atas jalan. selamat keta tu bawa slow je, kalau ada lori tadi memang nahas le, selekoh tu dah le selalu berlaku kemalangan. pas tu budak2 tu lak p kutip bola. p la main kat padang bola kan. bahaya tol....

0 comments:

Newer Post Older Post Home