Pages

Saturday, October 16, 2010

DENGAN RASMINYE PERYERTAAN TELAH DITUTUP

selamat malam semua, dengan rasminya semalam peryertaan untuk freegift IZYANTY COLLECTION SPA telah TAMAT.  ada 10 orang yang join, syaratnye mudah je kan copy n paste je kat blog korang. terimakasih kepada peserta yang sudi join. maybe ada yang xbaca sampai kebawah apa yang aku tulis kan, pada mulanye memang aku nak bagi 5 teratas je, tapi disebabkan ramai yang berminat ngan produk baru aku nie, so aku dengan senang hatinye nak bagi kat semua orang yang join. tempoh penyertaan cuma 3 hari je kan, selalunye kalau buat contest or freegift memang masa yang singkat je. malas nak tangguh2 masa. kepada yang tak sempat join, insyaallah nextime kalau aku buat lagi leh join.

KEPADA PESERTA YANG JOIN FREEGIFT IZYANTY COLLECTION SPA, SILA TUNGGU HARI ISNIN UNTUK MELIHAT  LIST  NAMA PERSERTA, SEMUA ORANG DAPAT OK,



untuk mengetahui lebih lanjut tentang new produk aku sila klik SINI

Friday, October 15, 2010

cepat2 sape nak percuma....last day

untuk sape2 yang xtau lagi aku ada bagi freegift untuk new produk IZYANTY COLLECTION SPA
khas untuk pengunjung blog aku, yang ada blog sahaja, aku dah mula jual lulur ni kat kawasan aku, kiranye korang yang join copy n paste akan dapat secara percuma dari aku. rugi tau xambik peluang nie. 

so ape lagi klik  SINI untuk mendapatkan secara PERCUMA.





macam mana nak jadi ahli???

Assalammualaikum dan salam ceria....semoga di pagi jumaat yang indah dan pengulu segala hari kita mendapat keredhaan Allah s.w.t... amin... camna nie aku xreti nak bagi ucapan arr, nak join contest pun kena fikir banyak kali, alih2 aku xjoin, tapi aku nak join, idea je lum ada. kalau contest yg melibatkan gambar sendiri memang aku xjoin heheh,,,jangan tag aku ek...segan arr. ada org tag aku untuk adward yg kena jawap soalan pun aku xreti nak jawap hehehe...maaf ek kalau aku xjoin, bukan aku xmenghargaai bila orang tag or ajak join contest, masa aku dah terhad sekarang, dan sekali lagi aku mintaa maaf kalau aku xsempat nak blogwalking blog korang. terima kasih kerana jenguk blog aku, aku akan berkunjung balas jugak walaupun lambat, kadang2 aku masuk tapi xtinggalkan jejak or komen, internet aku sangatlah lembab 2pasal aku xleh nak tinggal kan jejak n komen. aku masuk blog korang yg tinggalka jejak kat blog aku sebenarnye, jangan cakap aku sombong lak ek. dengan masa yg terhad  aku akan belajar menguruskan masa aku blog dan bisnes. sekarang agak kelam kabut gak sebab baru lagi aku kena bahagikan masa aku kepada 3.keja, blog n bisnes sendiri.

semoga bisnes kecil-kecilan aku berjalan ngan lanjar dan dipermudahkan allah, terima kasih kepada sepupu sepapatku, kawan2 ku, kawan2 blog dan customer yg beli barang jualan aku dan xllupa yang kepada mereka yang banyak bagi suppot dalam usaha aku selama nie. dengan sokongan korang semua hidup aku lebih bermakna. sape cakap buat blog buang masa, banyak yang aku leh belajar rupanye dari blog...kalau dulu hidup aku kosong sekarang dah banyak perubahan. ok dah cukup aku membebal setakat nie dulu heheh..


Berbalik pada tajuk diatas, pagi tadi baru aku link NIE kat FB. ada le sorang kawan aku baca dan tertarik, dan terus chat ngan aku, dia tanya harga dan macam mana nak jadi ahli untuk jual IZYANTY COLLECTION SPA tu? sebenarnye aku pun terkejut gak, camna ek nak jawap padahal harga n ahli aku lum terfikir lagi pun. aku tak terfikir sejauh tu untuk mewujudkan skim ahli. tapi untuk tidak menghampa kawan aku tu, secara automatik aku leh terbagi jawapan utuk menjadi ahli aku. ada sape2 nak jadi ahli untuk produk aku lagi ke ek ? kalau ada hubungi aku k.leh bincang harga. 


aku pun ada menyedia tempahan istimewaan bagi sesiapa  yang berminat untuk bagi cenderahati perkahwinan untuk diletak di dalam goodibag. harga boleh dibincang. korang boleh pilih tema colour korang sendiri, aku akan buat mengikut citarasa korang.

korang boleh hubungi aku di FB OR 019-429  0584



Thursday, October 14, 2010

IZYANTY COLLECTION SPA @ HOME




IZYANTY COLLECTION SPA  Lulur Tradisional yang dihasilkan 100% di Malaysia, menggunakan bahan-bahan semulajadi yang bertindak lembut terhadap kulit.
Lulur diolah daripada ramuan semulajadi tanpa sebarang bahan kimia.

Lulur berbentuk powder/serbuk telah lama ditinggalkan dan peredaran zaman kini mengeluarkan lulur berbentuk cream yang mengurangkan khasiat lulur beras yang sebenar. Dengan 1 kali penggunakan lulur beras kulit terasa licin, cerah & kekal gebu.Pemakaian lulur yang kerap menjadikan kulit kelihatan halus, cerah dan bersih daripada daki degil yang berada di celah pelipat tubuh seperti leher, celah paha, pelipat sikit/lutut.

Lulur atau Bodyscrubs digunakan sejak turun-temurun sebagai Terapi untuk menanggalkan sel kulit mati, memudarkan parut dan melancarkan perjalanan darah dengan urutan memusar perlahan-lahan ke seluruh tubuh.

Nutrisi yang terdapat dalam bahan lulur bertindak lembut dan berkesan meremajakan kulit secara semulajadi.


CARA PENGGUNAAN LULUR/ atau Bodyscrubs


Disapu ke seluruh tubuh dan apabila separa kering sental sehingga keluar daki dan sel kulit mati di permukaan kulit.




P/S : sekarang korang xpayah p spa lagi just spa @ home…selamat mencuba..


xsabar nak jumpa Muhammad Adam Haris

siapa kah adam haris nie ek...kekasih gelapku ke? rindunye kat dia just tengok gambar je..lum pernah jumpa gi, tapi pelik kan xcited giler je kan aku nie..xpernah jumpa lagi, dah rindu2...suka arr tengok adam cute sangat...tak sabar nak jumpa dia, tapi jauh nak p..insyaallah bulan depan aku nak p jumpa dia...agak2 dia kenal aku tak ek,? xpe nanti2 dia akan kenal aku gak,bila dah lama2...aku kat penang dia kat johor, xleh selalu jumpa, camna nie..adam pandai guna internet tak ek...korang nak tengok tak adam aku tu...sila skroll ke bawah ek...dah tau senyap2 ek, jangan kecoh2 lak heheh... 

~
~
~
~
|
|
~
~
~


nie la adam yang aku maksudkan tu, anak buah aku yang pertama baru lahir 9/10/2010.
adam nie asyik tido je, xdak pun gambar dia yg buka mata, muka ikut ibu dia. kakak ipar ku. yeahh nak p johor.



Wednesday, October 13, 2010

free gift form izyanty collection spa...? new produk

dengan setiap pembelian 5 packet izyanty collection spa, korang akan dapat free gift hot aromaterapi yang bawah tu.


memang wangi sangat aromaterapi nie...selain tu leh relaxkan minda. nanti korang leh rase sendiri k.




P/S : ari2 aku ada cakap nak baru sample free kan so, aku nak bagi dekat 5 orang sahaja buat masa sekarang untuk cuba. apasal aku xpost gambar lulurbadan tu ek, rahsia arr dulu...5 orang yang bertuah nie je akan tau dulu dan dapat rase camna setelah menggunakanye. harga pun aku lum letak lagi. banyak benda kena buat rupanye, bila kita nak buat sesuatu dengan sendiri...dari sekecil2 kos dan bahan2.untuk nama pun aku xdapat lagi.
sape2 yang nak korang kena buat cara cam kat bawah nie. 5 YG TERAWAL DAPAT LE

BUAT 1 EN3 KAT BLOG KORANG  & LINK KAN KAT KOMEN KAT BAWAH NIE



1.-  TAJUK : SAYA NAK FREE GIFT DARI IZYANTY COLLECTION SPA.

2- COPY SEMUA GAMBAR YANG KAT ATAS TU SEKALI EK.

JUST COPY JE YANG KAT ATAS TU


sekiranya ramai yg nak sample percuma nie just buat je en3 kat blog korang dan LINK kat komen nie, aku akan bagi secara berperingkat2.  tarikh tamat hari jumaat nie 22/10/10 11.59 pm

SEMUA WANITA KENA BERHATI2 NIE...

 Assalammualaikum semua...pagi nie hujan, tapi dah berhenti tapi masih mendung lagi, korang baca kat bawah nie k, aku jumpa kat fb tadi,copy paste untuk dikongsi.macam2 jenayah sekarang nie kan. semoga Allah melindungi kita  semua daripada perkara yg tidak baik...amin..

 

Hal ini berlaku di KL.. Sila ambil perhatian kpd sume kgkwn ku..

by Makio Maki on Saturday, January 9, 2010 at 2:36pm
Hal ini berlaku di KL baru2 ni..cara baru orang memperdaya perempuan untuk dirogol. Kawan dia sendiri yang telah menjadi mangsa. Kawan dia keluar ofis agak lewat iaitu agak2 dekat malam juga. Dia terserempak dengan seorang kanak2 menangis di tepi jalan. Kerana kesian, dia hampiri dan bertanya budak tu kenapa dia sorang2 petang2 begini. Budak tu kata yang dia dah sesat dan minta dihantar balik ke rumahnya. Budak tu kemudiannya menunjukkannya sekeping kertas yang tertulis alamat rumahnya. Perempuan ni kira berhati mulia, tanpa mengesyaki apa2 terus bawa budak tu ke alamat berkenaan. Setibanya di rumah itu, dia pun menekan loceng pintu.. Sejurus kemudian dia pengsan lantaran loceng berkenaan disambungkan dengan wayar berkuasa tinggi.

Hari berikutnya apabila dia tersedar, dia berada di sebuah rumah kosong di kawasan berbukit, dalam keadaan telanjang. Kondom ada di merata2 dengan air mani berhamburan. Tak kurang 20 kondom semuanya. Dia langsung tak mengenali penyerangnya. Begitulah jenayah akhir2 ini mensasarkan mangsanya. Jika terserempak dengan keadaan sebegini, jangan sesekali turuti kemahuan kanak2 itu, sebaliknya hantar je dia ke balai polis yang berdekatan.

P/S: Hantarlah kepada rakan2 anda yang wanita supaya mereka berhati2 & hantar pada rakan2 anda yang lelaki supaya mereka boleh memperingatkan adek2, kakak2 & ibu mereka. Selamatkan mereka dari menjadi mangsa syaitan yang bertopengkan manusia. Jangan biar naluri keperihatinan mereka mendatangkan bahaya pada mereka sendiri

Tuesday, October 12, 2010

ok tak macam nie???

ok tak aku punya packaging untuk new produk izyanty collection. buat sendiri benda alah nie, rumit gak ek...tapi best gak heheheh.. kena tunggu adik aku cuti sem baru leh jual tak cukup kaki tangan nak buat.. sekarang aku tengah buat untuk bagi sample percuma untuk korang dulu. ada cadangan apa2 boleh bagi pendapat kat aku ek.  apasal le aku susah2 nak buat packaging sendiri kan,?  beli je lah yg siap kan...aku dah cari, tapi xdak mengikut citarasa aku, so aku buat semua sendiri.

jom tengok kesan selepas memakai KONJAC SPONGE...


Assalammualaikum dan salam sejahtera...dekat sini aku nak share tentang span ajaib nie.mungkin ramai yang masih ragu2 dengan keberkesanan produk ini. dekat bawah nie terdapat beberapa pengguna yang telah mencuba, korang boleh tengok sendiri kat bawah nie, sebarang pertanyaan boleh hubungi saya.
buat masa sekarang span nie memang laris arr macam goreng panas lak kan. produk lain yang dijual dipasaran kebanyakan menggunakan bahan kimia, kadang2 xsesuai untuk kulit kita. tapi korang jangan risau span nie 100% bahan semulaji, xdak kesan sampingan pada kulit.

Diproses dengan mengunakan bahan semulajadi
-Tanpa pengawet, tanpa pewarna dan tanpa aditif kimia
-Pembasmi kuman, penyeimbangan semulajadi dan perlindungan alam sekitar
 didatangi khas dari jepun.

by the way aku pun nak share le jugak pengalam sendiri setelah memakai konjac sponge..aku xreka cite untuk melaris produk yang aku jual ek..ikhlas nak kongsi ngan korang je.kat bawah nie semua gambar orang lain yang telah mencuba, kalau korang still was2 dengan keberkesananye korang leh rujuk kat  SINI komen dari orang yang pernah guna span nie.


aku memang ada masalah kulit sensetif dari remaja lagi, kulit berminyak dan jerawat, dah macam2 produk aku guna still xberkesan gak. masa zaman remaja aku siap makan ubat yang diambil kat doktor pakar kulit lagi, still xjalan gak, korang tau tak ubat jerawat mahal arr dah ambik kat pakar kulit, setiap bulan, xlah nampak hasil sangat pun, masa tu still student lagi,  kalau orang jual produk untuk kulit berjerawat aku mesti beli nak cuba. tapi aku still xjumpa produk yg sesuai untuk kulit aku. one day  ada seorang akak datang umah aku, mak aku selalu ambik barang niaga dari dia le, dia bawa span nie untuk mak aku jual, aku kan pantang tengok produk kulit, so dia dok tunjuk gambar pengguna yang dah cuba, so aku pun berminat le dah tengok hasil orang lain, pas tu lak span nie bagi kesan yang cepat, sekali pakai dah nampak kesan, sebenarnye aku xberminat pun nak niaga span nie pada mulanye, aku stail segan sikit nak cakap ngan orang. tapi bila aku dah cuba sendiri dan tengok hasil yang memuaskan, dan orang tegur muka dah hilang parut n nampak bersih, baru aku yakin nak share produk nie kepada orang lain. kesan yang cepat aku nampak ialah selalu bila bangun pagi kulit berminyak, sekarang bangun tido kulit dah xberminyak teruk cam dulu lagi. jerawat lak semakin kecut. yang bestnye lagi span nie leh guna satu badan, parut n masalah kulit lain pun leh guna. kalau dulu aku pakai 3 barang nie, pencuci muka, toner, n pelembab. sekarang just pakai span nie je. dah cukup untuk nampak kulit berseri dan sihat.


SPAN NIE SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN DARI BABY HINGGA KE ORANG TUA. lebam bawah mata pun leh hilang gak.kulit kepala berkelulumur,jeragat dan lain2 yang berkaitan dengan kulit



MAKLUMAT LANJUT KLIK DISINI
UNTUK PEMBELIAN HUBUNGI SAYA DI PM FACEBOOK @ HUBUNGGI 019-429 0584
PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT MELALUI ACC MAYBANK SAYA
HARGA RM 35 SAHAJA

















MENGHILANGKAN JERAGAT DAN KULIT BERMINYAK


Monday, October 11, 2010

menarik je kan....dan best...pas tu dok berangan lak huhuhu

aku melawat satu blog nie banyak tol gambar pra perkahwinan  
Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina. nie ada beberapa keping gambar yg aku suka, semua gambar cantik2 arr
nak tengok banyak lagi p tengok sendiri kat. 











cayelah kukubesi...memang cantik n sweet.  i like

apasal dah habis---kecewa tol...

ari sabtu ari2 aku p lagi kedai A TU Z kali nie bawa sepupu aku lak, nak nak buat persiapan untuk kawen, aku dok mencari bag yg kat atas tu ( colour hitam bunga pink), sekali cari tengok dah habis....waaaaaa sape yang beli perabih nie..heheeh bag untuk giftdoor untuk kenduri le kan, mesti arr orang beli banyak2, sampai habis. aku nak beli untuk suka2 je, sebab nampak cantik dan comel hik2....tapi aku beli barang comel yg lain, untuk mencantik new produk  aku, dalam proses pembikinan lagi, dok tengah test kat ahli keluarga dulu, dah siap nanti aku akan bagi simple percubaan untuk pengunjung blog aku. nantikan kemunculanye k....cisss ayat cam best je kan, tiba2 kuarkan produk sendiri macam le orang kisah produk dr IZYANTY COLLECTION  kan. suka berangan2 je aku nie huhuhu...


dapatkan span ajaib di sini untuk masalah kulit
Produk dari jepun terbukti berkesan

just for share..untuk kuruskan badan

Ada orang tanya aku ada jual ubat kurus tak? ada jual tapi bukan ubat just minuman yg lazat je. kebanyakan produk kuruskan badan bila makan xsedap kan,
tapi RxLite nie berbezaa dari yg lain, dia ada perasa coklat, sedap lak tu, tapi jgn korang buat minuman biasa lak ek..untuk kuruskan badan je leh. nak makan suka2 xyah beli huhu..tapi memang sedap arr akak aku cakap.

korang leh baca kat bawah nie ek kelebihannye

Apa itu RxLite?
Harga RxLite
Kelebihan RxLite




untuk tengok pengguna yang berjaya kuruskan badan boleh rujuk sini ok

Newer Posts Older Posts Home