Pages

Friday, October 1, 2010

M.J 1st Give Away - aku nak join gak..

Create your own banner at mybannermaker.com!


Rasenye lum terlambat kan aku join, sebab tidak  DINYATAKAN LAGI BILA  tarikh tutup, tiba-tiba tengok M.J Post nama perserta...muka panik, apasal aku xtau pun. p buat2 tanya camna nak join heheh...ari2 aku xleh online seminggu 2pasal xtau ( hanya on9 dalam hp ). tapi xpa M.J cakap kat last syaratnye berbunyi camni

i) Tarikh tutup akan diberitahu kemudian dan klunya ialah - akan berlangsung kurg dari sebulan mulai dari tarikh yg tertera..So korg2 kena rajin2la jengah ye..(tu pn klau sudi...hee)
 
korang faham ka akan berlangsung KURANG dari Sebulan dari TARIKH  kat bawah nie

f) Contest bermula pada 24 Sept 2010


Maksud sape2 nak join boleh lagi tau, apa lagi meh la join ramai2. korang kenai tak sape  M.Jnie ? orang penang mesti arrr mami jarum heheh...opssss silap ar nie kawan kelas aku le, bila sebut M.J dalam kepala otak aku ingat nie mr jay chou, sebab akak n adik aku minat giler kat dia....alamak lari tajuk lak huhu.
ok2 cite kisah benar lak M.J nie sebenarnye Maira n junaidi le.(wife n husband so cute kan?gabung2 nama )


KALAU KORANG NAK JOIN TENGOK SYARAT MUDAH KAT  


P/S : By the way nie adalah tanda sokongan aku buat member aku, lagipun contest senang aku join le heheh. tak mengharap hadiah pun. yeahhhh berjaya siap, bebelan aku huhuhhu.

1 comments:

Myra Jay said...

Hehe, thanks Iz...
Syarat mmg mudah, mcm Myra ckp dulu xperlu letak gmbaq ke apa ke, yg penting kena rajin2 singgah blog Myra & tinggal jejak, pemenang akan dipilih dari situ..

Newer Post Older Post Home