Pages

Monday, October 18, 2010

senarai peserta - FREEGIFT IZYANTY COLLECTION SPA

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam 1Malaysia. yeahh xsabar nak umumkan nama peserta yang join FREEGIFT IZYANTY COLLECTION SPA. nama yang tersenarai kat bawah nie adalah memenuhi syarat yang aku letakan untuk menerima sample PERCUMA dari IZYANTY COLLECTION SPA. By the way ingatkan tak dak sambutan, aku takut gak le, orang xnak cuba sebab produk baru, dah tu nama lak  tak glamour, kalau sebut izyanty collection spa, confim2 orang tak kenal kan, jenama cap ayam je kan.  mulanye aku nak bagi 5 orang yang terawalkan je, tapi sambutan agak menggalakan, so aku ngan sukacitanye nak bagi dekat 10 orang yg join,yg mengikut syarat2 yg telah ditentukan, pada yang xsempat join,mybe nextime k. memang sengaja aku letak masa terhad, 3 hari je. setakat nie jualan di kawasan aku agak menggalakan, yeahh satu motivasi diri sendiri untuk buat yg terbaik.



 SILA SEMAK NAMA KORANG K...10 NAMA DEKAT BAWAH NIE, SILA ANTAR ALAMAT KORANG UNTUK AKU POS SAMPLE PERCUMA INI. ANTAR KAT  INBOX FB AKU KLIK SINI



 
 
 
5.  kakyong
 




10.  eewana
 
 
 KLIK YG KAT BAWAH TU EK, untuk mengetahui cara memakainye
 

IZYANTY COLLECTION SPA



p/s : kalau ada nama yang tercicir gitau aku k...

7 comments:

kakyong said...

nama kakyong ade.. sukanyer...

okeh nanti kakyong pm id fb = kakyong habibah yahya

Myra Jay said...

Iz, alamat rumah myra simpan xlg?
hehe, klau xde inform nnti myra bg lg..

LyNn'Azlina said...

SALAM...SAYA DAPAT SAMPLE...TQ...DAH BAGI ALAMAT KAT FB MSJ...
TQ SO MUCH DEAR

Cute MuM said...

hehe... saya dapat sample la.. TQ2..

Intan Inn said...

alhamdulillah rezekiintan...tahniah semua..ok nt mesej kat fb k...thanks,,,suka niehehehe

♥-- emieysandra --♥ said...

yeay..name emiey pun ade, xsia2 mencuba..tenkiu yer, nti emiey bg alamat kat fb izyanty yer :D

eewana said...

Salam...eewana dh bg alamt kat fb msg..
tqvm.. :)

Newer Post Older Post Home