Pages

Tuesday, October 12, 2010

ok tak macam nie???

ok tak aku punya packaging untuk new produk izyanty collection. buat sendiri benda alah nie, rumit gak ek...tapi best gak heheheh.. kena tunggu adik aku cuti sem baru leh jual tak cukup kaki tangan nak buat.. sekarang aku tengah buat untuk bagi sample percuma untuk korang dulu. ada cadangan apa2 boleh bagi pendapat kat aku ek.  apasal le aku susah2 nak buat packaging sendiri kan,?  beli je lah yg siap kan...aku dah cari, tapi xdak mengikut citarasa aku, so aku buat semua sendiri.

5 comments:

Salmia said...

sweet!
nnt nak 1 free.. hehehe

Nazz@Purple said...

comel tu..

Myra Jay said...

Iz, cantik...
Kreatif & berbakat..
Pandai reka ek..

sue said...

Ok!..cantik apa...Tentu puas..sbb kena dgn citarasa sendiri kan.

izyanty collection said...

boleh bagi free nanti iz gitau caranye...thank's atas komen korang semua ek,memang puas le, leh ikut citarasa sendiri.

Newer Post Older Post Home