Pages

Tuesday, October 19, 2010

KORANG HADAPI MASALAH YG SAMA TAK ?

Dah beberapa hari aku dok tengok follower aku tak dipaparkan di blog, kat ruangan follower kosong je. aku masuk blog orang lain pun xdak gak, nak follow orang lain pun xleh gak, pelik tol arr, lappy aku yg bermasalah ke ape ek??, dah banyak hari gak le masalah yg sama. tapi aku tgok kat Dashboard orang lain leh je follow aku,
pelik2...

4 comments:

Myra Jay said...

Iz bkk blog guna IE @ Mozilla?
sbb myra klau bkk IE follower ngan link xdak, tp klau bkk ngn mozilla tersusun cantik je..

izyanty collection said...

iz pakai mozila, selalu guna ok je..minggu nie je dah jadi lain

cKyN WaN said...

erk? tak pernah la pulak jadik cmtu huhu slalu lambat loading die x kua. bile dah abes loading kua je sumer

aNiS tHe BumbleBee said...

ada ja tu..nampak ja..tak hilang aih...hehhehe!

Newer Post Older Post Home