Pages

Wednesday, October 27, 2010

BOS LUPA EK...

bos :                   balik kol 6 kan,jap lagi ada orang nak datang ofis

pekerja :            bukan le 5.30

bos :                    bukan kol 6 ka?

pekerja :             bos lupa ek, bos gak cakap datang awal kol 8pg -5.30ptg, datang 8.30pg-     
                             6ptg
                             so saya datang awal le kol 8-5.30ptg.
                              ( xdak masalah kalau kena tunggu pun, umah dekat je pun )

p/s : awal le sangat aku mai keja no, padahal kol 8 baru bertolak dr umah hehe...next month ko jgn harap leh datang time cam2 silap2 kena datang lagi awal pe. after raya haji dah mula keja baru, yeahhh suka2...tempat keja yg sama gak ler, just bertambah tugas je n bertambah gaji. kena handle new bisnes big bos...

0 comments:

Newer Post Older Post Home