Pages

Tuesday, October 5, 2010

nie banner untuk izyanty collection shop


Photobucket  



secara rasminye aku dah ada satu blog shop. sebelum nie saje2 nak letak collection kat blog personel aku, padahal aku xjual apa pun kan dulu. tapi aku saje letak....mana tau 1 day ia akan jadi berguna kan. hari nie terbukti ia berguna untuk aku.
firstime aku buat bisnes online, harap2 dapat sambutan le ek..insyaallah..semoga aku mendapat rezeki yang halal dari usaha aku sendiri.

mesti orang xtau produk apa aku jual kan. meh2 nak cite SPAN AJAIB....( untuk masalah kulit ) tak percaye
ek??  jom p tengok kat IZYANTY COLLECTION SHOP 


sape2 nak tukar banner blogshop ngan aku tak. tukar suka sama suka ek.

 

0 comments:

Newer Post Older Post Home