Pages

Tuesday, October 12, 2010

jom tengok kesan selepas memakai KONJAC SPONGE...


Assalammualaikum dan salam sejahtera...dekat sini aku nak share tentang span ajaib nie.mungkin ramai yang masih ragu2 dengan keberkesanan produk ini. dekat bawah nie terdapat beberapa pengguna yang telah mencuba, korang boleh tengok sendiri kat bawah nie, sebarang pertanyaan boleh hubungi saya.
buat masa sekarang span nie memang laris arr macam goreng panas lak kan. produk lain yang dijual dipasaran kebanyakan menggunakan bahan kimia, kadang2 xsesuai untuk kulit kita. tapi korang jangan risau span nie 100% bahan semulaji, xdak kesan sampingan pada kulit.

Diproses dengan mengunakan bahan semulajadi
-Tanpa pengawet, tanpa pewarna dan tanpa aditif kimia
-Pembasmi kuman, penyeimbangan semulajadi dan perlindungan alam sekitar
 didatangi khas dari jepun.

by the way aku pun nak share le jugak pengalam sendiri setelah memakai konjac sponge..aku xreka cite untuk melaris produk yang aku jual ek..ikhlas nak kongsi ngan korang je.kat bawah nie semua gambar orang lain yang telah mencuba, kalau korang still was2 dengan keberkesananye korang leh rujuk kat  SINI komen dari orang yang pernah guna span nie.


aku memang ada masalah kulit sensetif dari remaja lagi, kulit berminyak dan jerawat, dah macam2 produk aku guna still xberkesan gak. masa zaman remaja aku siap makan ubat yang diambil kat doktor pakar kulit lagi, still xjalan gak, korang tau tak ubat jerawat mahal arr dah ambik kat pakar kulit, setiap bulan, xlah nampak hasil sangat pun, masa tu still student lagi,  kalau orang jual produk untuk kulit berjerawat aku mesti beli nak cuba. tapi aku still xjumpa produk yg sesuai untuk kulit aku. one day  ada seorang akak datang umah aku, mak aku selalu ambik barang niaga dari dia le, dia bawa span nie untuk mak aku jual, aku kan pantang tengok produk kulit, so dia dok tunjuk gambar pengguna yang dah cuba, so aku pun berminat le dah tengok hasil orang lain, pas tu lak span nie bagi kesan yang cepat, sekali pakai dah nampak kesan, sebenarnye aku xberminat pun nak niaga span nie pada mulanye, aku stail segan sikit nak cakap ngan orang. tapi bila aku dah cuba sendiri dan tengok hasil yang memuaskan, dan orang tegur muka dah hilang parut n nampak bersih, baru aku yakin nak share produk nie kepada orang lain. kesan yang cepat aku nampak ialah selalu bila bangun pagi kulit berminyak, sekarang bangun tido kulit dah xberminyak teruk cam dulu lagi. jerawat lak semakin kecut. yang bestnye lagi span nie leh guna satu badan, parut n masalah kulit lain pun leh guna. kalau dulu aku pakai 3 barang nie, pencuci muka, toner, n pelembab. sekarang just pakai span nie je. dah cukup untuk nampak kulit berseri dan sihat.


SPAN NIE SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN DARI BABY HINGGA KE ORANG TUA. lebam bawah mata pun leh hilang gak.kulit kepala berkelulumur,jeragat dan lain2 yang berkaitan dengan kulit



MAKLUMAT LANJUT KLIK DISINI
UNTUK PEMBELIAN HUBUNGI SAYA DI PM FACEBOOK @ HUBUNGGI 019-429 0584
PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT MELALUI ACC MAYBANK SAYA
HARGA RM 35 SAHAJA

















MENGHILANGKAN JERAGAT DAN KULIT BERMINYAK


0 comments:

Newer Post Older Post Home