Pages

Wednesday, October 13, 2010

free gift form izyanty collection spa...? new produk

dengan setiap pembelian 5 packet izyanty collection spa, korang akan dapat free gift hot aromaterapi yang bawah tu.


memang wangi sangat aromaterapi nie...selain tu leh relaxkan minda. nanti korang leh rase sendiri k.




P/S : ari2 aku ada cakap nak baru sample free kan so, aku nak bagi dekat 5 orang sahaja buat masa sekarang untuk cuba. apasal aku xpost gambar lulurbadan tu ek, rahsia arr dulu...5 orang yang bertuah nie je akan tau dulu dan dapat rase camna setelah menggunakanye. harga pun aku lum letak lagi. banyak benda kena buat rupanye, bila kita nak buat sesuatu dengan sendiri...dari sekecil2 kos dan bahan2.untuk nama pun aku xdapat lagi.
sape2 yang nak korang kena buat cara cam kat bawah nie. 5 YG TERAWAL DAPAT LE

BUAT 1 EN3 KAT BLOG KORANG  & LINK KAN KAT KOMEN KAT BAWAH NIE



1.-  TAJUK : SAYA NAK FREE GIFT DARI IZYANTY COLLECTION SPA.

2- COPY SEMUA GAMBAR YANG KAT ATAS TU SEKALI EK.

JUST COPY JE YANG KAT ATAS TU


sekiranya ramai yg nak sample percuma nie just buat je en3 kat blog korang dan LINK kat komen nie, aku akan bagi secara berperingkat2.  tarikh tamat hari jumaat nie 22/10/10 11.59 pm

15 comments:

Myra Jay said...

Iz, Myra nak...
Satg myra buat en3 k

♥-- emieysandra --♥ said...

nak free gift from Izyanty Collection SPA

http://duniakuemieysandra.blogspot.com/2010/10/saya-nak-free-gift-dari-izyanty.html

~_^

LyNn'Azlina said...

SAYA NAK JUGAK

http://strawberry-lynn.blogspot.com/2010/10/saya-nak-free-gift-dari-izyanty.html
SAYA SUKER MENDE CAMNI..KASILA SAMPLE YER..
TQ SO MUCH..FOLLOW JUGAK...

Myra Jay said...

Salam Iz, Myra dah join, nie link myra

http://normj1001.blogspot.com/2010/10/saya-nak-free-gift-dari-izyanty.html

cikgu ainura said...

dah join this contest..


http://cikguainura.blogspot.com/2010/10/saya-nak-free-gift-dari-izyanty.html

kakyong said...

salam kenal..

SAYA NAK FREE GIFT DARI IZYANTY COLLECTION SPA

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/10/saya-nak-free-gift-dari-izyanty.html

cicakgirl said...

Assalamualaikum sis,
saya nak!
http://cicakgirls.blogspot.com/2010/10/saya-nak-free-gift-dari-izyanty.html

Terima kasih

Cute MuM said...

salam..

Cute Mum nak jugak...

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/10/saya-nak-free-gift-dari-izyanty.html

TQ..

Intan Inn said...

salam..saya dah join..mudahan ada rezeki..

http://inniqmal.blogspot.com/2010/10/saya-nak-free-gift-dari-izyanty.html

y@n@ M!B said...

nak jugak nak jugak...

http://ctliyana86.blogspot.com/2010/10/saya-nak-free-gift-dari-izyanty_14.html


TQ =)

eewana said...

Salam sis..
eewana dah join...suke dgn produk macam ni..harap2 dpt la mencuba.. :)

http://eewana.blogspot.com/2010/10/saya-nak-free-gift-dari-izyanty.html

Akma said...

salam ..
saya nak gak..joined!!

http://fayyadh-afham.blogspot.com/2010/10/saya-nak-free-gift-dari-izyanty.html

TQ

eila said...

salam..
aii..sy nk join leyh..
da siap wat en3 utk contest nie.
try la usha..wink3.

http://eilastorys.blogspot.com/2010/10/saya-nak-free-gift-dari-izyanty.html

eima said...

http://eima-contest.blogspot.com/2010/10/saya-nak-free-gift-dari-izyanty.html

TQ

Ibu Ayra said...

salam kenal izyanty...

ros nak jugak sample brg2 tu...

nih entri nya
http://rosrusli-contest.blogspot.com/2010/10/saya-nak-free-gift-dari-izyanty.html

TQ dear...

Newer Post Older Post Home