Pages

Wednesday, October 20, 2010

aku dah pening pale nie....hilang pulak...

dari pagi tadi aku dok selongkar ofis cari plan baru tanah lot, xjumpa2 lagi...p mana pulak plan tu....xingat arr dah lama. perlu ke gitau bos aku, kat dia confim2 xdak, coz suka letak merata2, aku simpanan kat mana ek...apasal xjumpa2 lagi. bila cari xmau jumpa lak, xcari baru nak ada, aku lapar tahap gaban arr nie...mencari benda alah nie....

kenapa kat FB wall dia pelik semacam ek.?belah kiri kosong, ada perubahan pe lak, ke aku sorang2 lagi yg pelik
....memang lappy aku yg bermasalah arr camnie.. orang lain tak pun

0 comments:

Newer Post Older Post Home