Pages

Wednesday, October 27, 2010

PROMOSI SET




HARGA SETIAP 1 = RM 35  






 HARGA SETIAP 1PCT = RM 3

DENGAN BELIAN SECARA SET ANDA LEBIH JIMAT
 
NAMICONIA KONJAC SPONGE       +        3 PCT LULUR BADAN     =  RM 39.90

 CAJ PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA


UNTUK BELIAN HUBUNGGI DI PM INBOX FB @ 019-429 0584



NAMICONIA KONJAC SPONGE
 
KEISTIMEWAAN:  

- pembersih kulit ini dapat menghapuskan Blackhead pores,kotoran dan minyak
-menghapuskan acne/jerawat punca dari bakteria

-memelihara kelembapan kulit dan menjadikan kulit lebih berseri


-mengimbangkan PH kulit


-sesuai untuk kulit sensitif

-  Memperbaiki tona & tekstur kulit ( jd lembut & anjal )
- Menghilangkan parut2

-  juga sesuai untuk masalah panau, gatal2

-  kulit berjeragat, lebam bawah mata, kedutan, masalah kelemumur di kepala



LULUR BADAN



IZYANTY COLLECTION SPA  Lulur Tradisional yang dihasilkan 100% di Malaysia, menggunakan bahan-bahan semulajadi yang bertindak lembut terhadap kulit.
Lulur diolah daripada ramuan semulajadi tanpa sebarang bahan kimia.

Lulur berbentuk powder/serbuk telah lama ditinggalkan dan peredaran zaman kini mengeluarkan lulur berbentuk cream yang mengurangkan khasiat lulur beras yang sebenar. Dengan 1 kali penggunakan lulur beras kulit terasa licin, cerah & kekal gebu.Pemakaian lulur yang kerap menjadikan kulit kelihatan halus, cerah dan bersih daripada daki degil yang berada di celah pelipat tubuh seperti leher, celah paha, pelipat sikit/lutut.

Lulur atau Bodyscrubs digunakan sejak turun-temurun sebagai Terapi untuk menanggalkan sel kulit mati, memudarkan parut dan melancarkan perjalanan darah dengan urutan memusar perlahan-lahan ke seluruh tubuh.

Nutrisi yang terdapat dalam bahan lulur bertindak lembut dan berkesan meremajakan kulit secara semulajadi.


CARA PENGGUNAAN LULUR/ atau Bodyscrubs


Disapu ke seluruh tubuh dan apabila separa kering sental sehingga keluar daki dan sel kulit mati di permukaan kulit.




P/S : sekarang korang xpayah p spa lagi just spa @ home…selamat mencuba..



3 comments:

Myra Jay said...

Hmmm promosi yg menarik...

y@n@ M!B said...

kak x phm cane nk guna scrub and peket kaler pink fungsi dia apa? hehe~ explain pleaseeee ^_^

izyanty collection said...

yana : cara pakai scrub ek...mandi cam biasa pastu sapu scrub tu kat badan biar separa kering,gosok ar sampai kuar daki2...kulit akan jadi licin dan gebu.

paket kaler pink tu, xdak funggi pe le, just wangi je kan coz ada haruman aromaterapi.

Newer Post Older Post Home