Pages

Monday, October 25, 2010

AKU MENANG PENGOMEN TERBANYAK PERCAYE TAK...?


Create your own banner at mybannermaker.com!


 Assalammualaikum dan selamat pagi..nie nak cite pasal GA yang aku join kira2 hampir sebulan lepas...GA nie mudah je, tu pasal aku join...aku menang dalam katogeri komen terbanyak... xsusahkan just p komen je en3 penaja setiap kali ada post baru dalam tempoh hampir sebulan. tapi kadang2 termis gak hehe...

kalau korang masuk blog CELOTEH M.J tengok belah kiri, mesti korang rase aku xlayak menang, aku pun tengok cam xdak harapan je. tapi disebab myra  jay rajin mengira semula secara manual baru keputusan dpt dikeluarkan, waaaahhhh terharunye....pihak penaja sanggup kira secara manual untuk komen2 tu, banyak tau en3 beliau dalam tempoh sebulan tu, 1 hari pun banyak gak en3...kalau aku memang dasar pemalas arr nak kira satu2, tambah lak banyak en3.

apa-apa pun terima kasih buat myra jay .coz buat GA nie..yeahhh dapat hadiah...suka2..heheeh..


4 comments:

Myra Jay said...

hehe Iz..thniah ye...
Myra kira manual sbb tgk jumlah komen yg smakin berkurg, padahal komen baru masuk..
BTW, thniah skali lg...

ZACK ENTRY said...

tahniah..=)




latest entry ragam pelajar

kobEj0rdan~ said...

tahniah beb, hang u mmg pengomen terbanyak.kat blog i pon:P

kakyong said...

tahniah..

Newer Post Older Post Home