Pages

Friday, October 15, 2010

cepat2 sape nak percuma....last day

untuk sape2 yang xtau lagi aku ada bagi freegift untuk new produk IZYANTY COLLECTION SPA
khas untuk pengunjung blog aku, yang ada blog sahaja, aku dah mula jual lulur ni kat kawasan aku, kiranye korang yang join copy n paste akan dapat secara percuma dari aku. rugi tau xambik peluang nie. 

so ape lagi klik  SINI untuk mendapatkan secara PERCUMA.





6 comments:

E.d.Y said...

apa benda dalam gambar tu?

izyanty collection said...

Bodyscrub le E.D.Y...ko nak ke?

Myra Jay said...

Iz, myra dah join..dapat kan..?hee
Tkut ter 'miss out' rugi chek..heee

Tupai Karan said...

menarik.. mesti ramai nak :)

Kamsiah said...

wahh...nanti kulit jd putih gebu...wangi..

izyanty collection said...

MAIRA : U dapat le antara 5 yg teratas, semua yg buat en3 pasal freegift nie iz bagi, jgn risau mesti dapatnye kepada semua yg join.
malam nie last date 15/10/10 11.59pm

kepada yg lum join leh join lagi

Newer Post Older Post Home