Pages

Friday, October 8, 2010

aku dapat ilham baru....nak cuba tak?

SESUAI DIBACA UNTUK ORANG PEREMPUAN JE EK.....YG TAK BERKAITAN XLEH BACA EK huhuhu....

malam nie tiba2 dapat ilham...malam2 aku dok menumbuk guna lesung batu, tradisional abih arr kan, mula2 aku blender, tapi nape thah asyik berterabur kuar je. last2 aku menumbuk je lah, semangat je mula2 menumbuk pas tu dah mula lenguh tangan dah rase feedup le pulak, tapi still nak cuba buat gak, dalam keadaan sedikit bebal aku menumbuk, bersepah dapur umah aku, benda alah tu berterabur, yg berterabur tu aku xambik tau, kena jaga kualiti heheh....korang tau tak benda alah ape nie. by the way aku buat lulur badan secara tradisional, guna bahan semulajadi. leh tak ek aku nak kuar kan produk sendiri untuk izyanty collection? tapi aku nak bagi korang cuba dula lah, bagi sampel free kepada yg berminat.


meh aku nak cite sikit kelebihannya...sebenarnye aku dapat idea dari sepupu aku, tapi aku modifite ikut citarasa aku. dekat kedai memang le jual macam2 lulur badan kan, tapi cam xbest je bila guna, aku memang spesis yg suka buat benda sendiri, kalau beli asyik xpuas ati je. satu lagi kalau gunting rambut kat kedai pun aku xpuas hati gak, then aku pun gunting rambut sendiri ikut fesyen yg aku suka, hasil tgok contoh, akak n adik aku pun akan cari aku untuk potong rambut depa.

opppss kuar tajuk lak kan..jom aku nak kongsi sikit apa yg aku alami setelah pakai lulur tu, mula2 sapu kat badan biar kering then gosok badan ngan tangan, leh nampak tau daki2 kuar, selama nie ingat dah bersih...sekali guna lulur nie, baru tau camna rupanye... selain tu lulur nie akan nampak kulit kita lebih gebu, lincin, dan halus + lembut. berbaloi gak ek aku menumbuk susah2 hik2.. korang nak cuba tak? xleh guna kat muka ek.untuk muka beli span ajaib ye...

nanti aku bagitau lain camna korang leh dapatkan sampel percuma dari aku.

0 comments:

Newer Post Older Post Home