Pages

Friday, October 1, 2010

xdak jual kat kedai le...


jom2 sape nak beli tudung fesyen lama meh order kat aku....eh sejak bila lak aku jual tudung, bukan nak jual tudung le. nak cite je. aku still pakai tudung 4 segi je, bila lipat baru jadi 3 segi kan. mak menakan aku pangil tudung fenyen lama tudung bawal nie, kan orang sekarang pakai tudung stail keras kat depan fesyen indon, dulu orang pangil tudung ibu arini kan. adik beradik aku memang xpakai tudung jenis tu, mak aku je pakai. bagi remaja lak sekarang tengah hot pakai shawl kan ( selendang ).


ape yang lain tudung kat atas tu ek, sebenarnye tudung kat atas tu asalnye aku beli kosong je, beli pun last minute, susah tol nak jumpa colour yang aku nak. yang berkenan lawa2, mak aik harga lak mahal rm35 keatas, aku memang xbeli tudung mahal2. tapi aku beli gak 1 colour purple untuk raya.

nampak tak tudung aku ada manik colour pink, yang tu aku jahit sendiri malam raya, pastu sambung jahit lagi malam raya pertama. baru terkial2 nak jahit heheh...raya ke-3 baru aku nak pakai tudung tu. bila aku pakai tudung tu orang dok mai belek tudung aku lak, memang le lain, sebab aku jahit sendiri manik tu kedai xjual camtu.
aku jahit 1 line je, spesis malas, suka ngadap lappy lagi heheh

2 comments:

Myra Jay said...

Pasni leh antaq kt Iz la jahit manik kt tudung..hehe..
Myra pn msh pkai tudung bawal gak,tp p keje jela, cuma klau kluaq mls nk strika tudung baru hentam tudung ibu arini vs Ekin

izyanty collection said...

Boleh2..xdak masalah he3..

Newer Post Older Post Home