Pages

Thursday, October 21, 2010

Give Away Kecantikan #2

Ada GA ler...tiba-tiba aku terjoin lak kan, selalunye aku susah nak join cikit, disebabkan syaratnye amat mudah sangat y not mencuba kan. u all yang lain pun kena join gak tau, coz syarat dia senang je, leh baca kat bawah tu k.
By the way, korang semua ada masa 3 hari untuk join GA nie, bermula hari ini  Khamis  21/10/10 - 23/10/10 jam 10 mlm  (sabtu)

jom tengok apa kata penaja :

 hadiahnya adalah satu kotak masker yang harum dan comel ni. dalam kotak tu ada 4 bekas masker. jadi, boleh guna sampai 4 kali lah ^__^






syarat penyertaan giveaway ini adalah:



  1. mestilah follower blog ini...ardinihumaira
  2. buat satu post mengenai giveaway ini. simple pun tak mengapa
  3. mempunyai blog, warganeraga dan beralamat di Malaysia.
  4. tinggalkan link penyertaan korang kat kota komen ni..
  5. tarikh tutup penyertaan adalah pada 23hb Oktober 2010 jam 10 malam
APA TUNGGU LAGI JOIN KAT   SINI

1 comments:

ardinihumaira said...

Salam..
terima kasih kerana sudi menyertai Giveaway Kecantikan #2 anjuran ardinihumaira.com. semoga bertuah!
;)

~dni

Newer Post Older Post Home