Pages

Thursday, October 7, 2010

kol 10 metro dh habis...

cite panas ape ek arini, pasal kak engku ke ek? sok mesti laris lagi kan, so aku pun mengambil anasitif dengan meminta bantuan p.cik surat khabar untuk meletak brouser bisnes aku kat dalam paper metro esok...

kena fikir strategi untuk buat pasaran lak nie...sape2 ada idea leh kongsi ngan aku ek.arini sibuk sikit, orang dok mai cari tanah lot, buat masa sekarang tanah lot habis dijual. coming soon baru my big bos nak buka tanah lot baru, sape2 nak tempah boleh sekarang, 8 lot je, tapi dah ada org tempah 2 lot. padahal tanah tu lum kuar plan lagi, org dah mula tempah. tanah yg baru aku jual nie pun, ada 2,3 orang dok rebut2 nak beli. terlambat sikit je p.cik tu,aku dah jual. so aku cadangkan dia beli tanah yg akan dibuka xlama lagi. by the way xrugi tau beli tanah, setiap tahun harga tanah naik, baik beli sekarang. kalau beli buat harta pun ok gak, bila harga naik baru jual. lagi untung.


IKLAN JAP EK:.... SPAN AJAIB (untuk masalah kulit )

1 comments:

nadia said...

kak,boleh nadia tahu tanah area mane?
akak email nadia please..

nadiafarahida@gmail.com

Newer Post Older Post Home