Pages

Saturday, October 9, 2010

happy birtday to my sister...9/10/10

hari nie birthday akak aku, yang ke berapa ek...rahsia xnak gitau suruh korang teka yg ke berapa? sapa teror leh teka, aku bagi hadiah, kalau betol heheh...by the way aku ada sorang akak je, seorang abang n seorang adik. cukup kan  semua aku ada sebab aku anak ke- 3.

wife abang aku dah masuk bilik bersalin, kalau dh masuk bilik bersalin confim bersalin arini kan, anak buah aku sama birthday ngan akak aku arr kan. kalau sok 10/10 date cantik kan. semoga akak ipar aku mudah bersalin dan kedua2 selamat n sihat... amin, bertarung nyawa tu.

nie la akak aku  bersama mak aku korang teka arr  berapa umur akak aku?dapat hadiah kalau betol.


1 comments:

E.d.Y said...

happy birthday untuk akak tu...

dan congrat tuk sister in law..;)

Newer Post Older Post Home