Pages

Monday, October 11, 2010

apasal dah habis---kecewa tol...

ari sabtu ari2 aku p lagi kedai A TU Z kali nie bawa sepupu aku lak, nak nak buat persiapan untuk kawen, aku dok mencari bag yg kat atas tu ( colour hitam bunga pink), sekali cari tengok dah habis....waaaaaa sape yang beli perabih nie..heheeh bag untuk giftdoor untuk kenduri le kan, mesti arr orang beli banyak2, sampai habis. aku nak beli untuk suka2 je, sebab nampak cantik dan comel hik2....tapi aku beli barang comel yg lain, untuk mencantik new produk  aku, dalam proses pembikinan lagi, dok tengah test kat ahli keluarga dulu, dah siap nanti aku akan bagi simple percubaan untuk pengunjung blog aku. nantikan kemunculanye k....cisss ayat cam best je kan, tiba2 kuarkan produk sendiri macam le orang kisah produk dr IZYANTY COLLECTION  kan. suka berangan2 je aku nie huhuhu...


dapatkan span ajaib di sini untuk masalah kulit
Produk dari jepun terbukti berkesan

3 comments:

Salmia said...

nak nak sample...
hehehe

Myra Jay said...

Wahh...xsabaq nk tunggu nie...

izyanty collection said...

setelah siap uji kaji, iz post dulu ek baru bagi sample....iz pun xsabar gak hehehheh

Newer Post Older Post Home