Pages

Friday, October 1, 2010

MASA UNTUK TUKAR BANNER..

Assalamualaikum dan  Selamat pagi semua, pagi jumaat yang cerah,jom masuk blog aku, semalam ada orang nak tukar banner ngan aku tapi cod banner lak aku xletak kan, so pagi2 lagi aku dah p cari tutorial camna nak letak cod banner untuk orang copy. dan hasilnye dah ada cod sekarang, JOM TUKAR2 BANNER SUKA SAMA SUKA?..Tol  ke ayat aku cam2 ek. tapi tengah pening gak nak letak mana banner yang ditukar tu, aku punya blog sebelah je leh letak,bertambah panjang le pulak skroll blog aku kan. nak cari templete yg leh letak kiri kanan lah. aku serabut arr kalau tengok blog aku berceramuk. kena ambik masa nak kemaskini.

4 comments:

diriku said...

camne wt banner 2 ye?kt bannermaker.com ke?

kobEj0rdan~ said...

saya xde benner
tlg buatkan bley:P

izyanty collection said...

diriku : buat kat photobucket,kena register dulu,pas2 baru uplod gambar dri file kita n edit.dah siap copy code HTML. THEN kena buat 1 benda lg baru leh link.

kobejordon: tlong buat ek, akak pun xpandai sgat.just edit gambar yg ada je.

Cute MuM said...

sy tak der banner lagi...
nnt dah ada, boleh tukar2..

Newer Post Older Post Home