Pages

Friday, October 8, 2010

aku xreti nak tranfer duit dr mybank2u...

macam mana ek nak buat, xfaham tol aku, aku nak bayar duit tempahan iklan kat satu blog nie...ingat nak guna maybank2u je lah, tapi aku confuse sikit yg pasal no fon tu camner thah. so bayaran xleh dibuat lagi kepada tuan punya blog tu. kena tunggu sepupu aku datang sok ajar sat hehehe..sejak aku buat bisnes online, sibuk tol arr..keja ofis lak tiba2 jadi banyak ...sampai aku xdak masa nak update blog..kepada customer yang nak berurusan dengan aku, aku galakan korang menghubungi aku kat fb lebih mudah untuk berintraksi, aku boleh bagi jawapan dengan cepat kalau kat fb. di samping tu lebih mesra pelanggan. kadang2 aku sibuk dok layan pertanyaan customer kat fb, macam2 soalan. ingat nak buat en3 pasal soalan2 yang pelanggan muskil pasal span tu, tapi belum ada masa, nanti aku akan buat gak bagi memudahkan semua. walaupun aku agak sibuk sekarang aktiviti blogwalking akan diteruskan jugak, just tinggalkan jejak aku akan melawat balik, terima kasih yang sudi datang melawat blog aku nie dan jugak blogshop aku. kepada yang telah membeli span dari aku harap korang berpuas ati, dan terima kasih sebab beli dari izyanty shop

sila rujuk SINI untuk lihat span ajaib

0 comments:

Newer Post Older Post Home