Pages

Monday, October 25, 2010

kenapa earnings nuffnang aku tak bertambah???

kenapa ek jadi cam2, aku baru perasan hehe.. sebelum nie aku malas nak peduli pun rm nuffnang, sebab cikit je, so malas nak layan sangat, selalukan hari isnin nuffnang akan update earning kan, aku dok tengok dah 3 minggu still jumlah yang sama je, aku ingat xdak pe le kot, coz aku dah jarang update blog sejak kebelakangan nie. tapi pagi nie saje aku tergerak nak cek BE aku. aku tengok dia stop kira sampai bulan julai je. 8,9,10 dia xkira pun. nape cam2 ek..

4 comments:

Myra Jay said...

Uiikkss, bnyk bulan gak ek..
Myra pn kdg2 seminggu skali kdg 2minggu, tp dalam 2minggu tu dia akan update skaligus..
Tp myra xdapek nk jwb soalan Iz sbb blom expert bab2 bieh..huu

Pinky Pixie said...

cube tny kat nuffnang. kdng2 ade mslah ker..

y@n@ M!B said...

buleh check ek bila dia update? haha sy pn xtau psl tu..

dah dpt adiah spa..tenkiu tenkiu..balik keje leh try guna =)

Rose said...

so? macam mana masalah awak dah selesai?

Newer Post Older Post Home