Pages

Thursday, October 14, 2010

IZYANTY COLLECTION SPA @ HOME




IZYANTY COLLECTION SPA  Lulur Tradisional yang dihasilkan 100% di Malaysia, menggunakan bahan-bahan semulajadi yang bertindak lembut terhadap kulit.
Lulur diolah daripada ramuan semulajadi tanpa sebarang bahan kimia.

Lulur berbentuk powder/serbuk telah lama ditinggalkan dan peredaran zaman kini mengeluarkan lulur berbentuk cream yang mengurangkan khasiat lulur beras yang sebenar. Dengan 1 kali penggunakan lulur beras kulit terasa licin, cerah & kekal gebu.Pemakaian lulur yang kerap menjadikan kulit kelihatan halus, cerah dan bersih daripada daki degil yang berada di celah pelipat tubuh seperti leher, celah paha, pelipat sikit/lutut.

Lulur atau Bodyscrubs digunakan sejak turun-temurun sebagai Terapi untuk menanggalkan sel kulit mati, memudarkan parut dan melancarkan perjalanan darah dengan urutan memusar perlahan-lahan ke seluruh tubuh.

Nutrisi yang terdapat dalam bahan lulur bertindak lembut dan berkesan meremajakan kulit secara semulajadi.


CARA PENGGUNAAN LULUR/ atau Bodyscrubs


Disapu ke seluruh tubuh dan apabila separa kering sental sehingga keluar daki dan sel kulit mati di permukaan kulit.




P/S : sekarang korang xpayah p spa lagi just spa @ home…selamat mencuba..


5 comments:

Myra Jay said...

Nanti Myra nk p wat spa kat Iz la, boleh?hehe..Iz mesti ada brg lgkap..
hehe

izyanty collection said...

myra : iz mana ada buat spa kat umah le, spa iz ada kat alam maya nie je. realiti lum wujud gi...insyaallah one day ada rezeki lebih baru leh buka spa sendiri heheh...sekarang myra buat sendiri kat umah huhu.iz jual bahan2 untuk spa je.

Myra Jay said...

Hehe..ok nnti myra try k..
Klau ok + syok myra topup oder..

Cute MuM said...

ok.. nanti dah dapat sample, boleh lah try spa kat umah sendiri..

Intan Inn said...

wah..lepas niebolehlah intan try kat rumah..thankas iz...hehehe...

Newer Post Older Post Home