Pages

Friday, October 22, 2010

MALAM NIE BUAT AKU JADI MALAS ??

sok cuti, terus malam nie aku jadi malas,  dok online lak huhu... kalau tak malam2 mmg aku xonline pun sibuk siapkan lulur, disebabkan sok cuti apa kata buat sok je lah, aku perlu kan pembantu nak siap semua tu, selamat akak aku tolong ari cuti, so ringan le sikit kerja aku, by the way risau gak nak minta tolong my sister, sebab buat benda alah nie memerlukan kesabaran yg tinggi dan sedikit rumit, thank's ye my sister n my mum coz tolong siapkan sama2...memang xdan buat sorang2, tambah2 hari keja. lagipun permintaan tengah ada rasa bersemangat nak siapkan...alhamdulilah ada agen yang tolong jual produk aku nie, ada sesiapa lagi yang berminat untuk menjadi agen jualan aku tak ? pearhhh ayat cam bagus je kan heheh...

nak tengok rupa lulur yang aku hasilkan sila klik SINI

p/s : aku risau sikit le, sample percuma yg aku pos kat 10 orang tu, harap2 selamat sampai le ek...kalau dah selamat sampai infom kat aku ek, sebab antar guna pos biasa, takut xleh lepas lak...xpasal2 posmen lak yg dpat kang...hehehe..

2 comments:

Myra Jay said...

Salam Iz..Myra baru trima adiah tu ptg td pas lik keje..TQ..Mmg wangi sesangat..

izyanty collection said...

wl'come ..cekap pos kawasan kita, baru pos ari khamis, jumaaat dh smpai, negeri yg jauh2 xsure smpai bila...harap sabar menanti k..

Newer Post Older Post Home