Pages

Monday, September 20, 2010

kuah kacang aku menjadi tau





nasi impit kuah kacang nie raya ke-4 baru aku buat, masa buat open house kat umah, mak aku buat mee kuah. aku buat kuah kacang je. tapi yang bestnye orang puji sedap leh buat niaga hehehe...suka sangat firstime buat terus jadi. nak resepi sila rujuk  SINI

Bahan nak masak sama je kan, tapi cara masak n air tangan je akan buat makanan tu rase lain. aku guna bahan yang sama cam orang lain gak, tapi ada tips nak bagi kuah kacang wangi, goreng dulu cili kering baru belender.

1 comments:

Myraroezlan said...

Nti myra nk try wat kuah kacang gkle..Slalu p mkn rmh tok je, xpenah try buat pn.

Newer Post Older Post Home