Pages

Tuesday, September 7, 2010

my first baby...

yeahhh aku dapat baby...terjumpa orang buang tepi jalan, so aku pun kutip le bawa balik....then aku simpan kat satu tempat rahsia DISINI. korang jangan kecoh2 gitau orang lain lak ek. aku xbuat report polis pun. nanti kecoh ar...aku nak baby tu.

my first baby muncul dalam hidup aku kemarin, terus dapat 1 iklan kat bahagian  Skyscraper. sepatutnye xleh dapat lagi kan coz baru lagi n xsampai 300pv lagi. ni lah rezeki bulan puasa untuk my first baby.

Newer Post Older Post Home