Pages

Wednesday, September 22, 2010

100 terhangat my followers - edisi terjah ( 1-10 )

1 - blog azlan toygallery. dia kena paksa ngan aku untuk follow aku heheeh..selamat pengantin baru buat lan dan   isteri.

2- nie blog mak teh aku, tapi dia xtulis pe pun,just daftar blog untuk memudahkan dia baca blog agama, motivasi n yang seangkatannye. aku xdapat nak cari link dia.

3-follower aku yang ke-3 nie aku xdapat mengesan sapa gerangannye..nama pun xdak. aku rasa dia buat blog untuk baca orang je. silend reader kot.

4-salmia saidin sape ek aku xleh kesan dia punya blog arr..

5- susu masam, nie pun xtau gak sape, dia follow blog aku je, xaktif berbloging.

6 - nadiyamansor xdapat di kesan gak...

     nie orang penang gak...baru je nak beramah mesra dia dah p sambung study, buzy study kot sekarang, dah jarang update blog.

    
 9- UBI

10-f.eiza





P/s : yang xdapat dikesan tu harap maaf ye. gambar pun xdak gak. just fieza je yang ada gambar.  link xdapat dikesan.

korang leh tinggalkan link korang kat blog list izyanty collection

0 comments:

Newer Post Older Post Home