Pages

Thursday, September 30, 2010

akhirnye link banner aku berjaya dilink

mood happy sangat nie, firtime buat banner le katakan, belajar dari tutorial, pening betol dah boleh buat pas2 mengalabah xleh link lak. sekarang dah boleh link terima kasih buat Salmia Punya Pasal aku tanya dia terus dia e-mail gitau buat camna. rupanya senang je ek buat banner.

bila dah siap buat banner kat photobucket. kena buat cam kat bawah nie. heheh...aku xtau pun, ingatkan main copy terus dari photobucket je, 2pasal xleh.

link bolg/" target="_blank">image link" />

 p/s : pas nie leh la main tukar2 banner kan, tapi ada ke orang nak tukar banner ngan aku ek?nak tukar banner baru untuk blog aku yg satu lagi lak nanti. tapi sekarang nak buat keja dulu.bye...



Photobucket

3 comments:

Salmia said...

yr welkem babe,
tp html code tu xboleh main taip kt post mcm kt atas tu je
sbb akan jadi lain. sbb tu sy email :)

alinac lover said...

haha..wokeh la tu..
lawa eh!

Mardhiah said...

Hye kawan...HEhe.. your banner xde linknya..macam mana nak rompak yer? ok lah.. g rompak banner ambo yer.. ada atas sekali ... dengan banner sekalik.. lawa la banner dia..

Newer Post Older Post Home