Pages

Monday, September 20, 2010

SERONOKNYE KEJA....

Assalammualaikum semua...hari nie hari pertama keja selepas cuti raya selama seminggu. seronok sangat...hahahah mesti pelik aku suka datang keja, bukan ape datang keja lebih relax dari dok umah. bukan aku apply cuti seminggu pun, bos aku yang bagi cuti. aku datang keja baru leh ngadap blog, kat umah jangan harap leh melepak depan lappy. nak baca cite raya aku tunggu en3 seterusnye....korang rindu aku tak?...cisss soalan sengal camni xyah jawap...heheh...cam ada orang nak kisah aku ada ke tak dak kan. untuk perserta contest merdeka hadiah telah dipos. hadiah tu biasa2 je.harap selamat sampai kat korang semua.

0 comments:

Newer Post Older Post Home