Pages

Tuesday, September 28, 2010

KUIH RAYA DARI JOHOR


Korang tau tak nie kuih ape? aku dah lupa nama kuih nie, akak ipar aku bawa balik dari johor, atas tu chiss dalam dia inti jem stroberi n bluebery. kalau xsilap aku tat chiss kot. kat belah penang nie aku xpernah jumpa lagi pun. time raya aku pulun makan kuih dari johor je, semua yang kuih dari johor xjumpa pun belah cini. tahun nie je pun dapat merasa kuih dari sana, next year xbalik raya cini dah, cuti raya pun dah dapat.




nie kuih pe thah, tau makan je heheh...sedap tau..ada lagi sebenarnye xsempat ambik gambar, kuih dah habis huhuhu...

0 comments:

Newer Post Older Post Home