Pages

Tuesday, September 21, 2010

jom masak2 untuk open house?

masa raya pertama aritu aku buat bihun sup, kalau beli kat kedai xdak rencah sangat kan. alang2 buat sendiri macam2 rencah kitaorang masuk. korang faham x benda pe rencah tu, bukan perencah sup k. rencah nak tabur dalam bihun sup le, cam toge, ayam, carrot, daun bawang, fishcake, fishball, lobak masin, bawang goreng n cabai. makan pedas baru best kan. kat kedai jual xdaknye nak letak macam2 camtu just letak ayam or daging je.




camni le rupa bihun sup, tapi nie gambar google, aku kan sibuk didapur xdan nak ambik gambar. by the way kalau umah aku buat makan2, muka aku memang ada kat dapur je. xdan nye nak posing2 bergambar.


kalau nak resepi bihun sup utara boleh klik kat resepiku

1 comments:

Lizzie Yasmin said...

wow, datangkan byk sgt rencahnyer tue.. alamat mkn semangkuk dah boleh terbaring dah nie...

Newer Post Older Post Home