Pages

Tuesday, September 7, 2010

lagi beberapa hari nak raya...

selamat pagi semua...dah dekat nak raya nie...aku cuti bila ek...aku pun xtau heheeh...suka ati aku nak cuti bila. sehari lum raya arr baru aku cuti. cuti sampai bila pun aku xtau gak, suka ati bos aku arr nak bagi berapa ari selalunye seminggu arr ( apa2 nanti dia call kalau kena kj awal)..aku xpayah nak apply cuti pun, suka ati je nak cuti bila2 pun. gaji aku takan dipotong pun huhuhu..dah 2 hari selsema n cam nak demam. nie mesti gara2 p sungai petani ahad lepas nak cari baju adik aku, sampai ke sp kami p, hampeh tol adik aku xbeli pun buat letih je p situ ngan panas terik, balik dari sp semua pakat tido letih. last2 dia beli kat tesco kat umah aku je. 

masa ari sabtu p shoping barang baby untuk anak buah, orang sibuk shoping baju raya kitaorang dok cari barang baby. lagi 2 bulan baru baby lahir, tapi beli siap2 coz abang aku balik raya, depa dok kat johor, lambat lagi nak p johor. my sister hadiah kan baby car sit kelakar tol masa beli benda alah tu...abang jurujual tu ingat akak aku lak yang pregnant, dia tanya bila baby lahir, akak aku jawap lagi 2 bulan, dia tengok akak aku, aku n adik aku dok senyum dah...hahahahaaa mana ada perut pun. kami xcakap beli untuk anak buah pun heehehe..by the way masa kami beli xdak promosi lagi, so harga mahal lagi. tapi abang jurujual yang baik hati tu telah mengejas guna nama staff   dia baru leh dapat harga promosi heheh jimat2. pas dah jalan bayar n nak usung ke keta, kitaorang pakat gelak haahah....sambil2 dok gurau ngan akak aku, cian kat ibu mengandung nie kena bawa benda alah yang berat tu. aku beli hamper je untuk baby. xsabar nak tunggu anak buah yang pertama.



p/s : untuk perserta contest merdeka leh tengok senarai pemenang pada jam 11a.m nanti

0 comments:

Newer Post Older Post Home