Pages

Friday, September 3, 2010

ampa tak mau gaji ka?

Pagi nie baru aku perasan aku lum kira gaji lagi dah 3 aribulan, gaji kitaorang 7 aribulan baru dapat. selalunye mat indon tu dah antar kad gaji kat aku 1 aribulan lagi, pagi nie baru dia antar, aku pun hampir2 lupa pasal gaji hik2...dok baca slogan perserta contest merdeka nak cari pemenang huhuhu.


tapi aku dah minta harinie gaji aku, thah aku dapat ke tak, tak tau le, sengal tol mamat nie dah minggu last nak raya bagi le gaji awal kan sabtu n ahad nie je pun ada masa lagi nak shopping, dia ingat aku tak reti guna duit ke apa, seriusly aku cakap xbest tol dapat bos laki, yang sebaya, pastu tak kawen lagi. cara dia fikir cam lain tau tak. kalau bos yang dah berkeluarga dia lebih faham kita nak guna duit, cara buat bisnes dan   lain2. sebelum2 nie pun camtu gak, dah ko tau gaji 7 aribulan bayar je lah, suka tanya aku soalan camni..yanti nak guna duit ek. of coz le nak guna kan, memang le orang tengok aku cam xguna duit sangat, tapi bulan2 aku kena bagi duit kat mak aku gak, bayar bil, shoping sikit2.


p/s: biar aku je lah ambik alih syarikat nie hik2...

2 comments:

Myraroezlan said...

Okla Iz dpt gj lmbt, so duit lambat ar abis, mcm myra nie gj masuk awai, xsmpt raya dh nk abis..

Oh tidakkkk!!!!

Salmia said...

alhamdulillah, baru je dapat gaji hari ni. :)
jom shopping raya!

Newer Post Older Post Home