Pages

Wednesday, September 29, 2010

100 terhangat my followers - edisi terjah ( 11-20 )

       Tuan blog nie namanye Hisyam,  minat dalam photography,animasi,production,web programming.   
      

       Sape ek tuan blog nie, sesi berkenalan lak hehe...Amy Syaquena IPOH, PERAK, Malaysia. amy nie suka  
       travel ek, banyak gambar dia masa g travel sampai luar negara, bestnye leh p merata kan.

      nie blog syazwani, student uitm penang rupanye...waaaa dekat dengan aku rupanye.orang kuala kubu  
      Selanggor.

       susah tol nak sebut nama mamat nie, pangil wan je lah, dia minat futsal dan satu lagi minat giler kat syarifah Amani, siap ada gambar lagi, hahahah cam awek dia lak huhuhu. jangan marah ek wan.harap2 1 day nanti u dapat le amani tu heheh xpun ada iras2 pun ok ape :p

       Empunya blog yang cute nie nama Nour Eyza. pencinta alam nie kan, sebab dia suka sangat ngan Hijau,  
       tol tak dik?

      Blog budak sekolah, tahun nie ambik PMR kalau xsilap aku, semoga berjaya dalam pelajaran ye dik  
      Farah.

        nie blog Erdila..dah lama xupdate ek....?

      Nama cam mat salleh, aku ingatkan mat salleh mana, rupanye mat dollah heheh...kat blog dia banyak info    dan tutorial untuk dishare.

       nie nadia punya blog lorr heheh...hobi suka bergambar kot, banyak je gambar kat blog dia. masuk tengok sendiri huhuhu...

20- MOMOKZ. 
       Sape ek momokz nie, aku xdapat kesan link dia.

BUAT SEMUA DI ATAS TERIMA KASIH KERANA SUDI FOLLOW AKU,
YANG BELUM TERSENARAI TU NEXT EN3 K. AMBIK MASA GAK NAK P TERJAH SETIAP 1 BLOG, HARAP SABAR MENANTI.


p/s : buat pengunjung blog aku sila tinggalkan Link korang kat blog list

0 comments:

Newer Post Older Post Home