Pages

Wednesday, September 22, 2010

dah bosan lak tgok blog sendiri???

aku rase nak tukar apa yang leh tukar kat dalam blog. first nak tukar lagu, tapai ada masalah kat gratis music lak xleh tukar lagi. tukar templete ok tak? tapi dah jadi tradmark blog aku dah, xyah tukar. widget2 pun nak banyak buang, kalau berat sangat nanti aku buang perabih. korang tolong aku jawap soalan pasal loading cepat ke lambat ke blog aku ek. sekarang dah malas sikit nak berbloging. post pun dah tak banyak. dulu aku taksub sangat ngan blog, sekarang dah malas nak menulis cam dulu, xdak lagi en3 setiap jam cam dulu.

korang perasan tak ayat kat header aku dah bertukar. kalau xperasan baca kat sini

DOA NABI YUNUS DALAM PERUT IKAN NUN 
DOA BILA BERADA DALAM KESUSAHAN 

LAA ILAHAILLA, ANTA SUBHA NAKA INNI KUNTUMINAZ ZH ‘OLIMIN 

DIBACA BILA2 MASA SAHAJA. 40X SELEPAS SOLAT FARDU  SEBARANG KESULITAN DAN KESUSAHAN insyaallah MENDAPAT JALAN KELUAR YANG TERBAIK DARI ALLAH.

p/s : buat kawan2 semua  tinggalkan link blog korang di blog list izyanty collection k

1 comments:

Myraroezlan said...

Setakat nie bila myra view blog Iz ok, xle lmbt..Style jaluq2 nie mmg dh jd trademark, so jgn tukaq lg k..heee

Newer Post Older Post Home