Tuesday, September 28, 2010

sape nak kawen kat Cameron Highlands (Hotel Heritage)

Pakej perkahwinan di tanah tinggi


SHAMSHIDAR (kiri) dan Saye Chin menunjukkan sebahagian daripada peralatan perkahwinan yang akan dipamerkan pada sidang akhbar di Ipoh semalam.


IPOH - Ingin mencari kelainan dalam melangsungkan majlis perkahwinan anda dengan mengadakannya di kawasan pelancongan tanah tinggi berhawa dingin di Cameron Highlands? Jika ya, sebuah hotel di sana menawarkan pakej perkahwinan yang berpatutan.

Hotel Heritage Cameron Highlands (Hotel Heritage) dekat sini bukan sahaja menawarkan pakej perkahwinan ala Barat tetapi juga akan memenuhi keperluan pelanggan dengan menyediakan pakej yang sama untuk kaum Melayu, Cina dan India.

Lebih menarik lagi, pakej yang ditawarkan adalah serendah RM500 untuk satu meja yang boleh memuatkan seramai 10 orang.

Semua promosi menarik ini boleh didapati sempena Karnival Perkahwinan 1Malaysia yang dianjurkan hotel berkenaan dengan menampilkan pelbagai pakej perkahwinan pelbagai kaum selama dua hari bermula Jumaat ini.

Eksekutif Perhubungan Awam Hotel Heritage, Shamshidar Mohamad Khirudin berkata, karnival yang akan diadakan di hotel berkenaan bermula dari pukul 11 pagi hingga 9.30 malam itu bakal disertai lebih 20 agensi seluruh negara.

Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini. sumber kosmo

No comments: