Pages

Saturday, September 25, 2010

Naik moto dengan pasangan tak halal?

Sila bca tajuk kat ats k,by the way bkan en3 aku,disebab tjuan asal aku nk tdo tp dah landing tp xleh lena,so aku pun bka blog,aku bminat nak bca en3 yg dtlis oleh hami asraf naik moto dgn pasangan tidak halal mbawa musibah,sape2 yg follow dia mesti dah baca kan?sory aku xletak link dia coz gn hp aku xreti nk copy camna.ape yg dimaksudkan pasangan xhalal 2 ek,bukan muhrim korang k.dah kata psgan dah tentu couple,klau dh tng pun still xhalal k.suami isteri yg sah je ada logo halal ek.

0 comments:

Newer Post Older Post Home