Pages

Wednesday, September 29, 2010

eh cup cake ke camni???


mula2 aku terpandang igatkan cup cake, hahhah rupanye bekas cenderhati le, tengah ada promotion le, bakal2 pengantin or tukang sponser majlis kawen cepat2le p kat INANI CRAFT
 dekat inanicraft nia ada macam2 desing yang xdijual kat kedai biasa. lain dari lain le. p masuk tengok sendiri k.leh pilih yang mana berkenan.
 

*  Tawarn istimewa pada harga RM 2.00, utk 10,000 unt pertama sahaja mulai 1 oktober-30 november.
*  Tempahan boleh di buat mulai sekarang...!!!
*  Hubungi Pn.Zuraida ( 019-9219199 ) En Zaini ( 012-3629492 )


p/s : aku cam promoter lak kan, hahhah xdak keja nak buat so tulis pasal blog orang lain le, aku xdapat apa2 pun, suka2 menghabiskan masa.

0 comments:

Newer Post Older Post Home