Pages

Wednesday, June 30, 2010

APA YANG KORANG BUAT KALAU ada masalah ???

Salam petang... tau x camna aku buat nak atasi rasa bosan dalam hidup aku n menghilangkan perasaan remeh temeh yang berlaku dalam hidup aku.

jawapanye dengan tido heheh.... awal2 lagi aku dah set time tido aku, kol 10pm. so masa aku terhad kan time malam, so segala masalah dah xpayah ingat.  masa mula2 kita ada masalah memang kita xleh tido lena kan asyik fikir, kadang2 sampai nangis n rase putus ada ( pada masa yang sama kita xnak orang ungkit balik).

sokongan keluarga paling penting n kalau ada masa baik p bercuti tempat yang sejuk n pemandangan yang indah kat malaysia je heehh, bukan pe kalau kita p tempat yang panas, kita punya feel pun xbest.

kalau yang putus cinta ko dengar je lagu cinta ambik feel je, sebenarnye 2 latihan untuk kekuatan diri untuk pulihkan diri ....ye ke?....apa2 pun korang tray je dulu.

sibuk kan diri ngan aktiviti yang berfaedah, apa kata korang belajar pekara baru, just untuk isi masa lapang n boleh hilangkan stress.

dekatkan diri pada allah, mengaji, zikir n solat sunat. kalau xleh tido zikir.


then hasilnye sekarang semuanye dah ok...


SELAMAT MENCUBA \(*.*)/

0 comments:

Newer Post Older Post Home