Pages

Thursday, June 10, 2010

JOM JOIN SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER

  SAHABAT BLOGGER @ KELAB BLOGGER

Dapat msg dari kelab blogger, terus aku nak join gak,memang bagus BEN ASHAARI buat segmen nie untuk blogger baru cam aku nie -TQ-. Aku bermula dari 0 pasal dunia blogger nie,secara kebetulan anak buah aku yang tolong daftar untuk aku. aku xtau pe2 pun...sebelum nie aku ada baca kt metro pasal blog redmumy.macam best je. so aku pun menjelajah je dulu blog2 orang lain, tengok blog depa semua cantik2 je,aku pun teringin gak nak me-up blog aku, awal2 dulu memang xreti nak buat semua 2, sehingga le aku terjumpa totorial untuk blog, memang banyak membantu, thank's kepada tuan2 blog2 totorial.......

Dalam dunia blogger nie memang aku xkenal sape2 pun,xdak pun kawan2 aku yang buat blog. terkontang kanting aku sorang2 kt sini, Dengan segmen baru nie aku harap sangat dapat kawan ramai n ada orang nak baca apa yang aku tulis, walaupun aku tau xramai nak baca sebab aku xlah famous cam Ben Ashaari..aku suka masuk blog en Ben coz  dia selalu update blog.

                                         -SALAM PERKENALAN KPD SEMUA - \(*.*)/

p/s : aku pun xtau betol ke x cara aku buat nie,untuk terus link cam ben ashaari suruh huhuhu
        al-maklum le budak baru belajar......blur sikit heheh...

0 comments:

Newer Post Older Post Home