Pages

Monday, June 14, 2010

TENGOK BOLA LAGI BAGUS DARI............

Apa yang best sangat ek tengok bola sepak, best apa tengok bola bagi orang  yang minat,  kalau yang xminat cam aku memang kata xbest huhuhu...( aku dah cuba utk tgk tapi xboleh layan,boring lama sgt ). ramai laki yang minat  n pempuan ada gak( akak n adik aku layan bola, bising tol depa tgk bola ), termasuklah bf korang gak kan. kalau bf or husband korang minat bola, u all jangan le kecil ati, sebab diorang memang akan bagi perhatian yang lebih kt bola yang satu berbanding korang. aku rase biar diorang tengok bola dari diorang minat benda lain yang bukan2. sekarang nie macam2 jenis laki dok ada, n perangai pun pelik2, 2 belum kira yang jenis suka fikir benda haram leh dihalalkan lagi, aku pun xfaham kenapa lelaki sekarang suka sangat menghalalkan benda yang haram. kalau bercakap seolah2 xtau hukum agama, pas 2 nak kata kita kolot lak, peduli pe kan  kalau kolot pun, yang haram tetap haram kan, serabut tol kalau berhadapan ngan laki yang camni. Semoga aku mendapat lelaki yang baik,termasuk korang gak.....amin....

1 comments:

Anonymous said...

Thanks for making my morning a little bit better with this great article!!

Newer Post Older Post Home