Pages

Tuesday, June 29, 2010

AKU DAN BANK ???

lama2 dok dalam blog, macam dok dalam dunia sendiri lak, sampai malas nak kuar n jumpa orang, obses lak aku nie kan. nie pun aku baru balik berdunia ngan orang, panas terik sungguh arinie, 2 pasal aku malas nak kuar. aku baru blik dari bank... padahal pagi tadi dah p, dah 2x aku p bank yang sama, first pagi tadi sampai je kat kaunter dia tengok slip borang cakap xdak no kod lhdn n no ansuran. aku cakap aku xtau 2 pasal aku x isi. so aku dengan lurus bendolnye  balik office, cll lhdn minta semua 2. then kol 3pm baru aku p lain sampai depan kaunter kerani bank 2 siap gurau, sehari datang berapa kali ek...aku lak menjawab baru 2x datang, padahal dia xtau kadang2 aku datang lebih dari 2x, tapi xnaik atas guna mesin cek kat bawah. lagipun bank n office aku xjauh pun.2 pasal aku sanggup je p 2,3x. kadang2 segan gak p selalu, tapi dah tugas kena p gak. ok2 sambung balik masa kaunter ye, kod  yang aku isi  xmatch gak. aku cakap le semua orang pakai kod yang sama kan untuk buat bayaran, so mesti le xdak masalah, kerani 2 cakap ada kod lain lagi, hampeh tol depa tau kod lhdn rupenye,  setiap yang jaga kaunter mesti le tau kan, mamat tu sorang je yang xtau rupanye. sebab dia le aku kena datang 2x. selamat le bank 2 memang selalu xdak orang sangat, segala urusan memang cepat.

Dah setlle kat bank aku terus p pejabat pos lak, memang separuh nyawa tol nak melintas balik, banyak kenderaan kat jalan, ngan jalan ada 4 simpang.  alhamdulilah aku selamat, selalu aku kena hon kat c2.  kecut perut gak treler panjang n lori besar. aku yang terkial2 sorang2.

0 comments:

Newer Post Older Post Home