Pages

Friday, June 18, 2010

aku cakap sorang2.....

sok cuti rasa leganye,dah banyak ari aku xtulis kt blog aku nie. sibuk sikit hehe...sebenarnye bukan sibuk sangat pun,selagi ada benda yang  xsetle, memang aku xdak mood nak menulis n buat apa2 pun. paling aku lega dah setle pasal interview keja. xyah fikir2 lagi just tawakal je,aku cukup risau kalau kena berhadapan dengan orang yang nak interview aku. 2 pasal aku sampai xleh buat apa sehingga ari2 setlle.

Baju bertunang sepupu aku pun aku xsiap jahit manik lagi, pas nie baru nak jahit huhu.., harap sempat siap untuk dipakai hujung bulan ini 26/6. aku ada masa seminggu je nie nak siapkan.....rasanya kurang dari seminggu le kena siapkan.....

0 comments:

Newer Post Older Post Home