Pages

Wednesday, June 30, 2010

MANIK OH MANIK....

 
nie gambar yang aku google dr blog 
http://serisulamanmanik.blogspot.com
jahitan manik dia semua lawa2. tray le masuk tengok, kepada sape2 yang giler manik cam 2 heheh..

Bulan 8 nie kita dah start puasa ramadan kan, baju kurung untuk raya aku dah siap huhu....awal tol kan aku buat, puasa pun lum, tapi baju dah siap. baju kurung je aku buat awal, kalau antar lambat dekat raya baru nak siap ner sempat nak jahit manik. 2 pasal kena buat awal2. yang penting baju aku siap dulu baru aku nak jahit manik baju orang lain lak heheh... penting 2. ( baju kurung 2 aku desing sendiri ikut citarasa aku, lain sikit dr bj kurung biasa 2.) aku upah orang le jahit ner reti buat baju pun. walaupun aku pernah p kls jhit baju tapi aku xnak buat sendiri, cam remeh temeh je. tapi jahit manik lagi rumit aku suka lak buat sendiri heheh... sebab minat. p kelas jahit baju ari2 sebab boring dok umah ujung minggu p le belajar, lagipun murah je 3 jam rm5.

  Untuk baju fesyen dekat raya baru nak beli leh dapat harga murah... ye ke cam2. kalau jumpa yang berkenan beli je siap2. nanti letih ar bulan puasa nak berjalan cari baju... sekarang nie aku tengah usha2 corak nak jahit manik kat internet. aku dok usha harga upah diorang ambik mahal gak ek, aku ambik upah murah2 je....sape nak suruh aku jahit manik, boleh le tempah dari sekarang ye. kalau ada desing sendiri pun aku leh buat jadi sama cam korang nak, harga memang berpatutan. promote diri sendiri lak huhu.....

0 comments:

Newer Post Older Post Home