Pages

Monday, June 28, 2010

AKU PERLUKAN BANTUAN

 sape2 yang tau kenape nuffnang aku asyik error je bila copy,dah tray macam2 cara still error. tolong sat camna aku nak buat bagi ok.setiap kali aku copy akan kuar camni :


Error matching blog to blogger entry. If you are the owner of this blog, please check that there is no typo in your blog address and that you have pasted the code from the Add Ads page correctly.

5 comments:

Redbloodsnow said...

haaa klo yg nih, idak taw ler plak zie camno.

Wan Haffiz said...

maybe salah tempat letak kot..

chapoi said...

salam...from my experience la...tk thu la kalo kes kamu ni lain....benda tu jd kalo kamu preview blog tanpa tutup akaun blogger terlebih dahulu....sebb biase saye pon akan kuar camtu kalo saye bukk blog tanpa tutup akaun blogger dulu...so if nak avoid,signout dulu then bru nuffnang tu jalan

chapoi said...

benda ni jadi sebb u tak loguot akaun blogger terlebih dahulu sbelum tgk blog...ni jgk jd bile u masukkn iklan nuffnang then u trus tekan preview,die akan kuar benda cam....so lepas u letak iklan tu....signout dulu then bru bukak blog tuk tgk hasil

izyanty collection said...

still xberjaya gak,thank's bg tips...

Newer Post Older Post Home